Hungarian (formal)English (United Kingdom)
csavarorsós emelő
PDF Nyomtatás E-mail

Csavarorsós emelő

 

 A Zimm Maschinenelemente GmbH. orsós emelői kiváló minőségű és kedvező árú termékek.

 

A Zimm cég Európa vezető orsós emelő gyártója, mely 30 éve gyártja termékeit sok - sok ügyfelük megelégedésére. A termékeik midig is innovatív a jövő felé mutatóak voltak, mely nagyban hozzájárul a jelenlegi piaci pozíciójuk eléréséhez. A Zimm volt az első orsós emelőket gyártó cég ki bevezette a moduláris koncepciót az emelőrendszerek területére. Termékeik mindig is a minőség és megbízhatóság jelképei voltak a piacon.
8 éves magyarországi értékesítési tapasztalatunkkal, nyugodtan mondhatjuk, hogy ügyfeleink arcán megjelenik a mosoly és hangjukból árad az elégedettség, mikor a Zimm által gyártott orsós emelőkről beszélnek és reméljük, hogy önt is hamarosan ügyfeleink között köszönthetjük.

 

A termékpalettánkon két különböző sorozatú csavarorsós emelő létezik. Mindkét típusnak a maga nemében nagyon sok pozitív tulajdonsága van, de ezek közül is talán a legújabb Z sorozat nevezhető a legmodernebb megoldásnak emelőrendszereik megvalósításhoz.

 

  
Z sorozatú csavarorsós emelő
 MSZ sorozatú csavarorsós emelő
 

 A két orsós emelő típus között a generációs megújulás mutatja a legnagyobb különbséget. A régi MSZ sorozatot váltja az új Z típuscsalád. mivel az MSZ sorozat nagyon népszerűnek bizonyult, ezért az ígéretek szerint még kb. 10 évig gyártásban fog maradni párhuzamosan a Z típussal.

 

 A csavarorsós emelők a legnépszerűbb termékei a Zimm gyárnak, a világ számos pontjára eladott több tízezres mennyiség tette piacvezetővé Európában.

 

 Az orsós emelő felépítése

 

 Két fontosabb típusra bontjuk az MSZ sorozatú csavarorsós emelőket:
 
 
 Álló "S" típusú orsós emelő  Forgó "R" típusú orsós emelő
 

 

 
RocketTheme Joomla Templates