Hungarian (formal)English (United Kingdom)
Lineáris aktuátor
PDF Nyomtatás E-mail

Elektromos tolómotorok

 

Az orsós emelők mellett, kínálunk lineáris aktuátorokat - tolómotorokat is ügyfeleink számára a kisebb teljesítmény tartományban.


STRO - Lineárs mozgató

 

ZSA - Napelem mozgató aktuátor


A ZIMM cég lineáris mozgatói, egyszerű és kompakt megoldást kínálnak berendezések alkatrészeinek egy tengely való mozgatásához. A lineáris aktuátorok, ahogy a nevükből is látszik csak lineáris vagyis egyenes irányú mozgások lekövetésére képesek. Tervezésükből adódóan ezért saját szerkezetük csak minimális radiális (tengelyre merőleges) erőfelvételre képesek. De természetesen léteznek más elektromos mozgatók, mely speciális kialakításuk révén akár nagyobb oldalirányú terhelésfelvételre is megfelelőek.

A lineáris aktuátorok főleg olyan helyeken nyújtanak gazdaságos és egyszerű megoldást ahol nincsen más csak elektromos áram. A lineáris elektromos munkahenger egyre komolyabb versenytárként kezelendő a pneumatikus munkahengerek és hidraulikus munkahengerrel szemben. Az elektromos mozgató kialakítása sokkal egyszerűbb és bizonyos helyzetekben csak ilyen megoldás lehet a probléma gazdaságos kulcsa.

A lineáris elektromos mozgató számos területen egyeduralkodó, mint megoldási forma, mint például: pozicionálási feladatok, gyors mozgatások, stb. Természetesen a hidraulikus és pneumatikus munkahengernek is megvannak a maguk előnyei, de az elektromos munkahengerek egyre gazdaságosabb gyártási technológiájának köszönhetően, egyre nagyobb számban kerülnek beépítésre elektromos mozgatók a gépgyártók termékeibe.

A ZIMM gyár széles tartományban kínál lineáris mozgatókat többfajta felhasználásra, széles variálhatósággal. A piaci igények folyamatos változása keltette életre a ZIMM napelem mozgató aktuátorait, melyek egy speciális megoldása a hagyományos és általános céllal felhasználható elektromos munkahengereknek.

Az elektromos tolóhengerek fő előnye a precíz pozicionálhatóság, mely mai napjainkban már egyre fontosabbá váló követelménnyé vált a felhasználók és gépgyártók számára.  Az Iramko Hajtástechnika Kft. , mint a ZIMM gyár magyarországi képviselete, hogy ügyfeleinek kedvezzen, ezt a termékpalettát kiegészítette és így büszkén mondhatjuk, hogy magyarországon a legszélesebb palettával rendelkezünk a lineáris aktuátorok területén. Amennyiben más típusok is érdekli ön kérem kattintson az alábbi linkre, mely átkalauzolja önt az Iramko Hajtástechnika lineáris aktuátor oldalára.

 
RocketTheme Joomla Templates